fbpx
Hoppa till innehåll
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Öl Provning

mars 16 @ 16:00

Öl Provning

Ölprovning med Pär Skinstad är en smakupplevelse som tar dig med på en resa genom olika typer av öl. Under denna provning kommer du att utforska fyra distinkta ölsorter: en pilsner, rubinlager, dubbeldbock och bitter.

För att få ut det bästa av ölprovningen är det viktigt att förstå de olika ölsorterna och deras unika karaktärer. Från den uppfriskande enkelheten hos en pilsner till den rika och fylliga smaken av en dubbeldbock, varje öl har sin egen historia och smakprofil.

Med Pär Skinstads ledning kommer du att lära dig att uppskatta nyanserna i varje öl och förstå skillnaderna mellan dem. Rätt temperatur och rätt glas spelar också en viktig roll för att framhäva ölets smaker på bästa sätt.

En ölprovning är inte bara en möjlighet att njuta av olika ölsorter, utan också ett tillfälle att fördjupa sin kunskap och förståelse för ölkulturen. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren ölkännare, så är en ölprovning med Pär Skinstad en spännande och berikande upplevelse som kommer att väcka dina sinnen och ge dig nya perspektiv på ölets värld.

Praktisk information

Tid – 1 timme & 30 min.
Presentkort – ja både fysiska och digitala
Åldersgräns – 18 år

Sek 465 .00


Hitta till oss

Durkslaget AB
Korsgatan 13
602 33 Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-13 70 70
Email: info@durkslaget.se

KR495 Per person