fbpx
Hoppa till innehåll
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Svenska viner

maj 11 @ 16:00

Svenska viner

Svenska Viner Vinprovning i Norrköping: Utforska den Svenska Vinvärlden

Välkommen till en spännande vinprovning i hjärtat av Norrköping, där vi tar dig med på en smakresa genom Sveriges vintraditioner. Under denna unika upplevelse kommer vi att dyka ner i världen av svenska viner och upptäcka fyra distinkta sorter: rött, vitt, mousserande och kanske till och med några överraskningar längs vägen.

Denna vinprovning är inte bara en chans att njuta av några fantastiska viner, utan också en möjlighet att lära sig mer om den svenska vinproduktionen och dess utveckling genom åren. Från de utmaningar som det nordiska klimatet innebär till de innovativa tekniker som används för att odla druvor i detta landskap, kommer du att få en djupare förståelse för hur svenska viner skapas och vad som gör dem unika.

Våra kunniga guider kommer att guida dig genom varje vin, berätta dess historia, egenskaper och hur de bäst kan avnjutas. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren vinprovare kommer denna upplevelse att utöka dina kunskaper och ge dig en uppskattning för den svenska vinets subtila charm och karaktär.

Så varför inte slå dig samman med oss för en oförglömlig kväll fylld av goda viner, intressanta fakta och trevligt sällskap? Boka din plats redan idag och låt oss tillsammans utforska den spännande världen av svenska viner.

Praktisk information

Tid – 1 timme & 30 min.
Presentkort – ja både fysiska och digitala
Åldersgräns – 18 år

SEK 595 .00
BOKA HÄR!

Ge bort ett presentkort!

Ge bort en dryckesprovning till någon du tycker lite extra om, antingen digitalt eller i form av ett fysiskt kort.

Ge bort en upplevelse i present och låt mottagaren få upptäcka nya smaker och aromer i spännande drycker. På Durkslaget i Norrköping kan man välja mellan olika dryckesprovningar, från vin- och romprovningar. Ge bort presentkortet som en överraskning eller en födelsedagspresent och låt din vän eller familjemedlem njuta av en minnesvärd upplevelse.

Köp 🎁-kort online!


Hitta till oss

Durkslaget AB
Korsgatan 13
602 33 Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-13 70 70
Email: info@durkslaget.se

KR595 Per person
KR595 Per person