fbpx
Hoppa till innehåll

EAST PRIDE

Du har inte missat att det är pride?
20 – 26 maj 2024

Boka bord på Norrköpings mysigaste restaurang under East Pride 2024

Boka bord på Norrköpings mysigaste restaurang under East Pride 2024 och upplev en unik tvårättersmeny för endast 350 kr per person. Durkslaget är en inkluderande restaurang i Norrköping där alla är välkomna att fira under Pride. Boka ditt bord nu och njut av en kulinarisk upplevelse i en atmosfär av kärlek och gemenskap.

Förra året stod vi upp för kärlek och inkludering på ett unikt sätt inom restaurangvärlden i Norrköping under Pride. Vi bjuder in alla att vara sig själva och älska vem de vill utan rädsla för fördomar. Hos Durkslaget tror vi på ett öppnare Norrköping, där kärlek är det vackraste som finns och där alla får älska fritt.

Vi är stolta över att bära den vackraste flaggan i världen, symbolen för kärlek. Förra året hade vi en fantastisk fest där familjer, vänner och barn samlades för att dela sin kärlek. Vi är tacksamma mot East Pride för att vi får vara en del av att sprida kärlek och inkludering. Boka ditt bord på Durkslaget och fira kärleken under Pride i Norrköping.

Pridemeny 2-rätter för 350 kr

Missa inte att fira pride veckan med oss på Durken

Se meny 🏳️‍🌈

Varmrätt

Oxfilé

Pommes frites, bakade kvisttomater, vår egna bea, haricots verts


Bouillabaisse fransk fiskgryta
Med musslor, räkor, fisk, saffran, krämig tomat, bröd & aioli

Rostad spetskål 🌱
med rostad färskpotatis, tofu, rostade hasselnötter & veggoaioli 

Dessert

Pride dessert
Överraskning gjort med kärlek i regnbågens färger 👨🏻‍🍳🏳️‍🌈

Dimitris om EAST PRIDE

Förra året lockade Durkslaget gäster från när och fjärran som ville njuta av en middag under Pride i Norrköping. Vänner, familjer, par och andra konstellationer var välkomna hos oss. Det var fantastiskt att se alla gäster i deras glada och färgglada pride-outfits. För mig är restaurangupplevelsen kopplad till glädje och kärlek, därför är det självklart för oss att stödja och delta i Pride. Vi önskar alla en Glad Pride! 🏳️‍🌈


Hitta till oss

Durkslaget AB
Korsgatan 13
602 33 Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-13 70 70
Email: info@durkslaget.se