fbpx
Hoppa till innehåll

ÖL PROVNING + TILLTUGG I NORRKÖPING

Utforska en unik ölprovning i Norrköping med sökroden “unik ölprovning i Norrköping” och upplev en smakresa utan dess like med Pär Skinstad Ottosson. Han är inte bara en skicklig bryggare utan även ägare av sitt eget bryggeri i Jursla.

Kommande ÖLPROVNINGAR 📆

There are no upcoming events at this time

Ölprovning 🍻

Ölprovning med Pär Skinstad är en unik smakupplevelse som Norrköping har att erbjuda. Under denna spännande provning kommer du att guidad genom fyra olika ölsorter: en pilsner, rubinlager, dubbeldbock och bitter. För den som vill boka en ölprovning i Norrköping är detta ett perfekt tillfälle att utforska stadens rika ölkultur.

Att delta i en ölprovning är inte bara roligt utan också lärorikt. Genom att utforska olika ölsorter kan du förbättra din förmåga att uppskatta smaker och förstå de olika nyanserna i varje öl. Med Pär Skinstads kunniga vägledning får du en djupare förståelse för ölens historia, tillverkning och smakprofil.

För att boka en ölprovning i Norrköping är det enkelt att kontakta oss. Vi ser till att du får en minnesvärd och givande upplevelse där du inte bara njuter av fantastiska ölsorter utan också får en inblick i stadens pulserande ölkultur. Missa inte chansen att upptäcka nya smaker och lära dig mer om öl – boka din ölprovning med oss idag!

Praktisk information

Tid – 1 timme & 30 min.
Presentkort – ja både fysiska och digitala
Åldersgräns – 18 år

SEK 465 .00

Ge bort ett presentkort!

Ge bort en dryckesprovning till någon du tycker lite extra om, antingen digitalt eller i form av ett fysiskt kort.

Ge bort en upplevelse i present och låt mottagaren få upptäcka nya smaker och aromer i spännande drycker. På Durkslaget i Norrköping kan man välja mellan olika dryckesprovningar, från vin- och romprovningar. Ge bort presentkortet som en överraskning eller en födelsedagspresent och låt din vän eller familjemedlem njuta av en minnesvärd upplevelse.

Köp 🎁-kort online!


Hitta till oss

Durkslaget AB
Korsgatan 13
602 33 Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-13 70 70
Email: info@durkslaget.se