fbpx
Hoppa till innehåll

dryckes-
provningar i norrköping

Över 10 års erfarenhet av olika dryckesprovningar
Våra experter tar dig till en resa i dryckens värld.

Dryckesprovning på Durkslaget i Norrköping

Sedan 2008 har Durkslaget fokuserat på dryckesprovning och vi var en av de första krogarna i Norrköping att ha en egen sommelier. Vår sommelier arrangerar både våra uppskattade vinprovningar och sätter Durkslagets spännande vinlista.

Dryckesprovningarna har under åren blivit väldigt uppskattade och idag håller vi ungefär två dryckesprovningar i månaden. Under en Vinprovning kan fokus vara på viner från olika distrikt, läder eller varför inte en champagneprovning. Vi utvecklar hela tiden våra provningar utifrån efterfrågan och intresse.

Tips för dryckesprovning
  • Möhippor
  • Företagsfest
  • Födelsedagar
  • Privat

Datum & bokning för provningar

There are no upcoming events at this time

Dryckesprovningar i Norrköping

Mer information om provningarna 🍷

Provningen tar ca. 1,5 timme och är en avslappnad, intressant och lärorik stund som ger en liten extra guldkant på tillvaron för dig privat, kompisgänget eller företaget!

Perfekt som present eller aktivitet innan företagsfesten. Bjud dina anställda på en upplevelse som vidgar deras sinnen!

Varje månad arrangerar vi vinprovningar med vår sommelier Niklas Hasselgren. Han berättar om vinerna som provas, vinhistoria och lite anekdoter. Han går även igenom tekniken att prova med öga, näsa och mun.

Allt i goda vänners lag! Begränsat antal platser.

Privata provningar

Ska ni fira en möhippa i Norrköping och är på jakt efter en upplevelse för hela sällskapet, vi kan ordna privata provningar. Kontakta oss i god tid.

👋 Viktigt:
För att arrangera en privat provning krävs en grupp om minst 12 personer. Om ni är färre betalar ni ändå för 12 personer. Priserna för varje provning är desamma, med undantag för en sommelieravgift på 1800 kr.


Hitta till oss

Durkslaget AB
Korsgatan 13
602 33 Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-13 70 70
Email: info@durkslaget.se