fbpx
Hoppa till innehåll

VINPROVNING I NORRKÖPING

Populära vinprovningar i Norrköping på restaurang Durkslaget går att boka för små sällskap men även för privata grupper. Datum för provningar kommer upp regelbundet!

Datum för vinprovningar

Här ser du kommande datum för vinprovning på durkslaget

Vinprovning på Durkslaget

Vinprovning i Norrköping har blivet väldigt populära, därför har vi vår kunniga sommelier Niklas Hasselgren som har flera års erfarenhet och stor passion för nya och gamla vinvärlden. Vi vill gärna ta med dig på en unik vinprovningsupplevelse i Norrköping. På Durkslaget finns vinprovningar som passar alla från erfarna vinkännare till nybörjare. Därför behöver du inte vara vinexpert för att gå en vinprovning på Durkslaget, tvärtom du lär dig allt om vinhistoria och karaktärsdragen vinerna har.

Fakta
 • Hur ofta sker vinprovningarna?
  Vinprovningar sker en gång i månaden med olika teman, det kan vara så som områdesprovning vad en sådan kan vara är exempel en Amarone provning, då går ni igenom olika Amarone viner. Tänk på är att du inte behöver vara expert för att vara med på en vinprovning, Niklas sätter nivån efter gruppen.
 • Hur lång tid tar en vinprovning?
  En vinprovning tar cirka en och en halv timme, många väljer att komma lite innan för att börja vid baren medan alla i sällskapet samlas.
 • Hur många personer tar ni emot?
  Varje vinprovnings tar vi emot 26 personer samtidigt, det gör vi för att det ska kännas intimt och mer personligt. Det finns även möjlighet att boka privata vinprovningar för större grupper, så som möhippor, svensexor och företagsfest, men tänk på att vara minst 10 personer för att vi ska boka privat provnings tillfälle.
 • Avbokning?
  Vi meddelar en vecka innan om vinprovningen inte skulle bli av, det gör vi ifall det är för få bokade då minimum är 12 personer.

Middag efter vinprovningen?

Vi ger dig 10% rabatt på matnotan om ni väljer att äta efter provningen, du bokar bord som vanligt och använder koden Dryckes10

Våra vinprovningar

Vinprovning för grupper?

Ska ni fira en möhippa i Norrköping och är på jakt efter en upplevelse för hela sällskapet, vi kan ordna privata provningar. Kontakta oss i god tid.

👋 Viktigt:
För att arrangera en privat provning krävs en grupp om minst 12 personer. Om ni är färre betalar ni ändå för 12 personer. Priserna för varje provning är desamma, med undantag för en sommelieravgift på 1800 kr.


Hitta till oss

Durkslaget AB
Korsgatan 13
602 33 Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-13 70 70
Email: info@durkslaget.se