fbpx
Hoppa till innehåll

OM DURkslaget

Kvarterskrogen som är en del av Norrköpings krogliv sedan 1997.
Durkslaget är ett sätt att umgås på.

Vår historia på Durkslaget!

Durkslaget öppnade sina dörrar 1997 och blev snabbt en favorit bland Norrköpingsborna. Visste du att det tidigare var en plats för en mjölkaffär, Lainers bar och Valborgs hembageri?

Bild på Werner Nothun arkitekt av huset restaurang durkslaget finns i


Här är en bättre formulerad text: “Byggnaden som Durkslaget ligger i uppfördes 1902 och har Werner Nothun som arkitekt. Durkslaget är även känt som stamstället för IFK Norrköpings supporterklubb, där Peking-fans samlas innan herrlagets hemmamatcher. Det är en modern kvarterskrog som ligger mellan Idrottsparken och det livfulla Industrilandskapet i centrala Norrköping.

Visste du även att det här ⤵️

East Pride

På Durkslaget välkomnar vi alla oavsett bakgrund och övertygelse. Vi tror på att stå upp för mänskliga rättigheter och jämlikhet och är stolta över att delta i East Pride genom att flagga upp med regnbågsflaggor och visa vårt stöd för HBTQ+-gemenskapen. Vi vill skapa en trygg och inkluderande miljö där alla känner sig välkomna och accepterade. Kom och fira kärlek och mångfald med oss under East Pride! 🌈

Bistro bubbel i Åby

Dimitris Kaltaveridis är en av ägarna till det nya tillskottet i Åby, Bistro Bubbel, en modern kvarterskrog i centrala Åby som är värd ett besök.


Hitta till oss

Durkslaget AB
Korsgatan 13
602 33 Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-13 70 70
Email: info@durkslaget.se