fbpx
Hoppa till innehÄll

Hur vi pĂ„ durkslaget ser pĂ„ Kakor đŸȘ

Utöver att kakor Ă€r goda till fikat 😉 sĂ„ anvĂ€nder vi pĂ„ Durkslaget ocksĂ„ digitala kakor (cookies) hĂ€r pĂ„ vĂ„r webbplats. En digital kaka Ă€r en liten textfil som webbplatsen begĂ€r att fĂ„ spara pĂ„ din dator. Kakan ger dig som besökare tillgĂ„ng till olika funktioner pĂ„ sidan och till oss ger den statistik över hur du anvĂ€nder webbplatsen. PĂ„ sikt kan vi dĂ€rmed göra webbplatsen bĂ€ttre för vĂ„ra besökare.

De kakor vi anvÀnder sparar ingen information som gör att vi kan identifiera vem du Àr.

LĂ€s mer om kakor pĂ„ Post- och telestyrelsens webbplats. 

InstÀllningar för kakor

NÀr du besöker vÄr webbplats för första gÄngen fÄr du information om kakor lÀngst ner till vÀnster pÄ webbplatsen.

Du har vid första tillfÀllet valt om du vill tillÄta kakorna samt vilka av dem du vill tillÄta. Genom att klicka pÄ lÀnken nedan fÄr du möjlighet att göra om och Àndra instÀllningarna.

Du kan ocksÄ göra instÀllningar för kakor i din webblÀsare. Kakor kan stÀngas av helt, du kan vÀlja att fÄ en varning varje gÄng webbplatsen försöker spara en kaka pÄ din dator och kakor som har blivit sparade sedan tidigare kan du ta bort.


Lagen om elektronisk kommunikation
Enligt lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389) ska alla som besöker en webbplats med kakor fÄ information om att webbplatsen innehÄller kakor och vad ÀndamÄlet med dem Àr. Webbplatsen ska informera om hur du kan undvika kakor och du som besökare ska Àven ges möjlighet att samtycka till att kakor anvÀnds.

Kakor pÄ durkslaget.se

HÀr kan du se vilka kakor vi anvÀnder pÄ vÄr webbplats. Om du har nÄgra frÄgor Àr du vÀlkommen att kontakta oss pÄ info@durkslaget.se.

Google

Durkslaget anvÀnder Google Analytics för att fÄ en bild av hur vÄra besökare anvÀnder vÄr webbplats. Bland annat anvÀnder vi information om besöken pÄ webbplatsen för att göra sidan bÀttre.

Följande kakor skapas


_gat
Detta Àr en kaka frÄn webbstatistikverktyget Google Analytics.
DomÀnnamn: durkslaget.se
Funktion: Statistik Lagringstid: 1 minut


_ga
Detta Ă€r en kaka frĂ„n webbstatistikverktyget Google Analytics som anvĂ€nds för att kunna skilja pĂ„ anvĂ€ndare. Kakan förfaller tvĂ„ Ă„r frĂ„n det att den sattes eller senast uppdaterades. DomĂ€nnamn: durkslaget.se
Funktion: Statistik Lagringstid: 2 Ă„r


_gid
Detta Ă€r en kaka frĂ„n webbstatistikverktyget Google Analytics som anvĂ€nds för att kunna skilja pĂ„ anvĂ€ndare. Kakan förfaller 24 timmar frĂ„n det att den sattes eller senast uppdaterades. DomĂ€nnamn: durkslaget.se
Funktion: Statistik
Lagringstid: 24 timmar

För att vi ska kunna se förÀndringar över tid sparar vi information om hur webbplatsen anvÀnds i 24 mÄnader. DÀrefter raderas informationen automatiskt.

Den information som skapas av kakorna för Google analytics pÄ vÄr webbplats vidarebefordras till och lagras av Google pÄ servrar i USA, denna inkluderar Àven din IP-adress. Google kan överföra informationen till tredje part om det krÀvs enligt lag, eller om en tredje part behandlar informationen för Googles rÀkning. Google anger sjÀlva att de inte kommer koppla samman din IP-adress med nÄgon annan data.

LĂ€s mer om hur Google skyddar din data.

Facebook

Qlok anvÀnder Facebook-pixel för att fÄ en bild av hur vÄra besökare anvÀnder vÄr webbplats. Pixeln ger oss ocksÄ möjlighet att rikta marknadsföring till just de som besökt webbplatsen och dÄ anvÀnds den samtidigt för att utvÀrdera sÄdana annonser.

Title for This Block


_fbp
Detta Àr en kaka frÄn Facebook-pixel.
DomÀnnamn: durkslaget.se
Funktion: Statistik & Annonsering
Lagringstid: 3 mÄnader

LÀs mer om hur du pÄ Facebook kan hindra hur din data anvÀnds för annonser.

Övriga kakor

durkslaget webbplats anvÀnder Àven ett fÄtal andra kakor för att sjÀlva webbplatsen ska fungera.


Hitta till oss

Durkslaget AB
Korsgatan 13
602 33 Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-13 70 70
Email: info@durkslaget.se